Képek a szeptemberi BibliaCaféról.

Előadónk Dr Somody Imre volt, zenészeink pedig a Pulse Band.

Beszélgetés Dr Somody Imrével

Somody Imre a 90-es évek vállalkozó ikonja, a Plusssz tabletta atyja, aki ma már bátran vállalja, hogy hiba volt az üzleti sikerek sodrásában feladnia önmagát.

Somody Imre Berlinben szerzett közgazdász diplomát, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen doktorált 1984-ben. Ezt követően a gyógyszeriparban kezdett tevékenykedni. Először a Chinoin Gyógyszergyár munkatársaként, majd a Pharmavit Rt. vezérigazgatójaként. Sikerét is a Pharmavitnek, majd a Plusssz pezsgőtablettának köszönheti. 2002-ben az ország 32. leggazdagabb emberének mondhatta magát.

1996-ban létrehozta a Misszió Egészségközpontot. Ő a Bolyai Díj kezdeményezője, a Bolyai Műhely alapítója, valamint a Centrál Kávéház újraindítója. Kitüntették a Magyar Köztársaság Középkeresztjével itthon és a George Washington Díjjal NewYorkban. Kapott már „Év Menedzsere” és „Év Embere” elismerést, volt Marketing Superstar.

Somody-val nagyot fordult a világ. Rájött, hogy a társadalomért, a közösségért tenni hálásabb feladat, mint egyszerre négy-öt üzletág sikereit hajszolni.

Élő zenéről gondoskodik: The Pulse Band

Related Posts

SZÓLJ HOZZÁ!

négy × négy =