Játékos párkapcsolaterősítő programunk során Izsák Norbert PCC, nemzetközileg akkreditált coach, a keresztény szemléletű coaching képzés alapítója, vezetője, a Magyar Borszakírók Körének alapító tagja fog minket a borok és a titkos párkapcsolaterősítő technikák világában kalauzolni.

Mi fog történni?

Ez az este a párokról szól. Megkóstolunk öt magas minőségű bort (a végén egy tokaji aszút is!), élvezzük a melléjük felszolgált falatkákat, miközben a borokhoz kapcsolódó játékos feladatok, építő kérdések segítségével a párok megtanulják jobban értékelni társuk különbözőségeit – és persze a hasonlóságokat is! Minden pár gyertyafény és kellemes borok társaságában foglalkozhat egymással.

Mi nem fog történni?

Az este során semmi nem kötelező, nem kell nyilvánosan beszélni a pároknak magukról, a feladatok, kérdések közül azt végzik el/válaszolják meg, amelyik számukra komfortos, kellemes!

Várható eredmények:

  • A megteremtett szabad térben jó hangulatban tudunk egymásra koncentrálni, így erősödik a kapcsolatunk.
  • Kicsit tanulunk a borokról, a borkultúráról, mi több, megtanuljuk a profi borkóstolás alapjait!
  • Megtanuljuk mindazt értékelni, ami összeköt a párunkkal.
  • Megtanuljuk értékelni a különbözőségeket, ami paradox módon még erősítheti is a kapcsolatunkat.
  • Megtanuljuk a szeretet és elismerés lehetőségeként látni az esetleges konfliktusforrásokat.
  • A borkultúra mellett a kommunikációs kultúránkat is fejlesztjük, mélyítjük.

Korábbi résztvevők visszajelzései:

„Norbi rövid, élvezetes előadásai a borokról nagyon érdekesek voltak, de a legtöbbet mégis az jelentette, hogy a gyengéden irányított kérdésekkel mély, minőségi időt töltöttünk el a férjemmel, és újra rádöbbentünk arra, hogy nagyon szeretjük egymást!”

„Időt és teret kaptunk arra, hogy megbeszéljünk olyan dolgokat, amikre valahogy soha nem jut idő – úgy érzem, mintha felfrissítettük volna az alapokat!”

„Sosem hittem az irányított kérdésekben, mivel azonban semmi nem volt kötelező, kipróbáltunk néhány ártatlan kérdést – és működtek! Miután feloldódott a kezdeti feszültség, olyat beszélgettünk a feleségemmel, mint már évek óta nem. Megfogadtuk, hogy most már nem várunk ennyi időt a következő ilyen beszélgetéssel…”

Related Posts

SZÓLJ HOZZÁ!

kilenc + tizenhat =