A hit szerepe a gyógyulásban

Home / Event / A hit szerepe a gyógyulásban

2019. Január

vas13jan16:00- 18:00A hit szerepe a gyógyulásbanDr. Papp Lajos, szívsebész16:00 - 18:00 1061 Budapest, Paulay Ede utca 15. (Paulay Ede és Káldy Gyula utca sarkán álló épület)

Több

Esemény részletei

A BibliaCafé januári rendezvényén “A hit szerepe a gyógyulásban” címmel tart előadást Professzor Dr. Papp Lajos, szívsebész

Széchenyi-díjas szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott egyetemi tanára, valamint PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika korábbi igazgatója. A Kaposvári Egyetem emeritus professzora.a világ számos pontján tanított és tartott előadást.1976-ban vett részt először szívműtéten, azóta sok ezer beteg szívét tartotta a kezében, sok ezer szívet operált, de egyetlen egy embert nem gyógyított meg, vallja munkásságáról. Nem az orvos gyógyítja meg a beteget, hanem az emberek saját magukat gyógyítják meg, a Teremtő által beléjük kódolt öngyógyító programjukkal.

Évtizedes tévhiteket dönt meg az egészség megőrzésével és a fogyókúrával kapcsolatban, valamint hasznos tanácsokat, javallatokat fogalmaz meg az egészségmegőrzéssel, magas vérnyomással összefüggő betegségekkel kapcsolatban.

„Vigyázzunk az egészségünkre, mert az egészséget nem lehet megvenni sem gyógyszerekkel sem étrend-kiegészítő termékekkel. Az egészségért meg kell dolgozni. Minden ember testből, szellemből és lélekből van, ha ebből valamelyik nem működik, akkor az egészség felborul.” – fogalmazott előadónk

Az előadás ingyenes!
Kapunyitás: 15:30
Kezdés: 16:00

Időpont

(Vasárnap) 16:00 - 18:00

Helyszín

BibliaCafé

1061 Budapest, Paulay Ede utca 15. (Paulay Ede és Káldy Gyula utca sarkán álló épület)

Szervező

BibliaCaféinfo@bibliacafe.hu

SZÓLJ HOZZÁ!

4 × három =